Hoe gaan wij te werk?

Een woning verkopen of verhuren is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Om een transactie tot een goed einde te brengen zijn er verschillende aspecten belangrijk. Een correcte waardebepaling, goede marketingstrategie en professionele onderhandelingen tussen partijen zijn essentieel.

City Immo kan hierin voor u het verschil maken.

Steeds starten wij met een gratis schatting. Het is van groot belang uw eigendom marktconform aan te bieden. Een pand te hoog waarderen kan ervoor zorgen dat het niet verkocht geraakt. Te laag waarderen is natuurlijk ook geen optie. Doordat wij dagelijks panden bezoeken, beschikken wij over een goede parate kennis. Dit wordt aangevuld met een onderzoek naar vergelijkingspunten om zo een resultaat te bekomen dat zo dicht mogelijk bij de waarheid komt.

De laatste jaren is de verkoop van een onroerend goed administratief een zeer complexe aangelegenheid geworden. City Immo zorgt ervoor dat het verkoopdossier volledig wordt samengesteld. Alle wettelijk vereiste documenten worden opgevraagd en in orde gebracht. Indien u wenst kan er ook een expert gestuurd worden voor de opmaak van het energieprestatiecertificaat (EPC) en elektriciteitsattest.

Elk pand is verschillend en heeft dus ook een andere aanpak nodig. Hiervoor maken wij een persoonlijk marketingplan met een doordachte mix aan communicatiemiddelen. Uw eigendom zal met professionele foto’s en correcte informatie verschijnen op de website van City Immo, tal van immo portaalsites (immoweb, zimmo, immo vlan, hebbes, enzovoort) plaatselijke en stedelijke kranten/magazines, sociale media, etalage, enzovoort. Op deze manier kan er een zo groot mogelijk publiek bereikt worden.  

Met vragen over (uw) vastgoed kan u steeds vrijblijvend bij ons terecht. City Immo staat 7/7 te uwer beschikking. Samen met de potentiële kopers of huurders plannen wij bezichtigingen, beantwoorden wij alle vragen en kijken wij daarna samen met u hoe we tot een overeenkomst kunnen komen waarbij iedereen tevreden is.

Indien we tot een akkoord zijn gekomen, stellen wij een juridisch sluitende verkoopovereenkomst op en bezorgen wij deze aan de notarissen met alle documenten. Bovendien begeleiden wij u bij het verlijden van de akte bij de notaris. 

Bij City Immo draait alles om een persoonlijke en transparante communicatie. Wij houden onze klanten steeds persoonlijk op de hoogte van elke nieuwigheid en vordering. Ook als een pand niet de verwachtte reactie krijgt, wordt dit steeds opnieuw onder de loep genomen en herbekeken. Door een goede opvolging kan een dossier bijgepast worden waar nodig om zo tot een succesverhaal te komen. 

Heeft u nog vragen of maakt u graag vrijblijvend een afspraak? Stuur ons een mailtje